Keer op keer zakken op 1 onderdeel van je examen

Dat overkwam Mirthe. Radeloos werd ze er van. Ze wilde gewoon aan het werk. Moest ze nu verlenging van haar studie aanvragen voor dat stomme laatste examen?
En zou het haar dan wél gaan lukken?
Mirthe voelde dat de frustratie haar hoog zat.

Mirthe meldde zich bij mij aan voor een behandeling voor leerproblemen met de methode Voorbij-Dyslexie. Er was haast bij want over 3 dagen was haar laatste kans om dit jaar af te kunnen studeren.

Mirthe woont in Leeuwarden. Mijn praktijk is echter gevestigd in Beuningen bij Nijmegen. Normaal is dat niet zo‘n probleem omdat er maar 3 sessies nodig zijn, maar ik wilde ook nog wat genieten van de natuur, daar ik met een camper juist op weg wilde gaan richting de zee. Ik besloot daarvoor in de plaats een weekendje Meppel te boeken op de havencamping aldaar.

Wat was het gezellig met Mirthe in de camper. We hadden veel lol. We hebben 2 van de 3 sessies doorgewerkt en Mirthe voelde ineens dat er iets gebeurde. Met nog wat andere tips leerde Mirthe anders lezen. En wat er toen gebeurde:

Gefeliciteerd Mirthe, kanjer!

Voorbij-Dyslexie is een methode die leerproblemen, problemen met automatiseren, rekenstagnaties, concentratieproblematiek, stress, angst en labels als Dyslexie, Dyscalculie, ADHD, Autisme en andere leerproblemen doorbreekt in 3 contactmomenten.
Daarnaast wordt ook het schooltrauma aangepakt.

Wil jij ook slagen?
Je bent van harte welkom.