Ervaringen

Lars is blij.
Van de moeder van Lars krijg ik een dankbaar app-je

Jeanne uit Renkum
Ik merk dat ik de cijfers beter in mijn hoofd heb, het lijkt zoveel rustiger. Ik voel me op één of andere manier zoveel zekerder. Tijdens mijn werk merken collega’s op dat ik ineens zoveel meer inbreng heb.
Ik betrap me erop dat ik mijzelf steeds test met sommen en dan weet ik het antwoord vaak in 1x, heel vreemd. Ik voel me dan zo trots en blij! Heel bijzonder!

Vivianne uit Beuningen
Door de methode van Voorbij-Dyslexie heb ik leren inzien dat ik gewoon anders leer dan anderen. Daar is helemaal niets mis mee. Guen heeft me laten zien dat het schoolsysteem me gedwongen heeft om te leren volgens een systeem dat niet bij mij past.
Lees meer…

Lien uit Zutphen
“Ik had nooit kunnen bedenken dat de aanpak van Voorbij-Dyslexie mij zoveel zou brengen. Ik ben minder streng voor mezelf en emotioneel gezien veel stabieler.”
Lees meer…

Joris uit Brabant
Hallo Guen,
Ik wou ff doorgeven dat mijn punten vooruit schieten van school. Had nog nooit een voldoende gehaald voor Duits en nu heb ik een 7,5 en 8,3 gehaald.
Lees meer…

Desiree uit Frankrijk.
Ik ben Desiree, ik woon in Frankrijk en ben 11 jaar oud. Ik ben een aantal jaren geleden Dyslectisch verklaard.
Lees meer…

Didier uit Beuningen.
Ik kan nu opeens moeiteloos lange teksten lezen en dat was juist waar ik altijd zo tegenop zag. Het voelde zo natuurljk dat ik er niet eens van opkeek dat ik in een weekend een handboek van mijn werk van 800 pagina’s doorlas.
Lees meer…

Hugo uit Nijmegen
De ouders van Hugo geven aan dat hun zoon sinds de behandeling bij Voorbij-Dyslexie erg is veranderd. Hij is ineens zelfstandig geworden en vergeet zijn spullen niet meer na het sporten. Er is rust in huis en de omgang met zijn broers loopt lekker. Anderen geven ook te kennen dat Hugo zo veranderd is en dat zijn prestaties ineens opvallend zijn tijdens de hockeywedstrijden. Hij zit lekker in zijn vel!
Begrijpend lezen is niet langer meer een probleem.

Laurens uit Nijmegen
“Op een dag werd ik erg moe bij het lezen van mijn spannende boek en opeens herinnerde mij weer hoe het was om Dyslectisch te zijn.
Alle letters dansten ineens op en neer en dat was zo vervelend!
Gelukkig heb ik dat nu helemaal niet meer als ik een boek lees.”

Jeannet uit Wageningen
Een jaar geleden kwam Jeanneke bij mij in de praktijk met een burn-out. Ze bleek tevens Dyscalculie te hebben. Voor haar waren de cijfers abracadabra.
lees meer…

Meer weten? Neem dan contact met mij op.
contactformulier